Menu

Smalle Bangle Damascus Staal Ruw

Smalle Bangle Damascus Staal Ruw
€ 279,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Bangle vol karakter

De verbazingwekkende mogelijkheden van het materiaal komen ook tot uiting in deze bangle met zijn klassieke design. Het ziet er massief uit, maar tegelijkertijd is het niet te zwaar om niet de hele dag te dragen. De armband komt uit de kloostersmederij van Abtei Königsmünster in Meschede.

Met decoratieve patronen. Damascus staal

Om Damascus-staal te vervaardigen, worden twee verschillende staalsoorten in ontelbare flinterdunne laagjes aan elkaar gesmeed. Een kenmerkende eigenschap van het materiaal is het zogenaamde "water", d.w.z. de gradiënten van de twee grondstoffen die aan het oppervlak zichtbaar zijn.

Productinformatie

Artikel nummer 81337

Ø ca. 6,3 cm, opening ca. 3,3 cm, breedte ca. 1 cm. Gewicht ca. 45 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Goede dingen van kloosters

Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

Goede dingen van kloosters
Menu