Menu

Slipper Tiroler Stenen Schaap

Grijs
Slipper Tiroler Stenen Schaap
Grijs
Grijs
109,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Tiroler stenen schapen. Met kurk-latex voetbed

Voor deze pantoffel van Stegmann maakt Gottstein een vilten stomp van aanzienlijke dikte uit een stuk ongeverfde wol van Tiroolse steenschapen en bevestigt die met een speciaal procédé op het anatomisch gevormde kurk-latex voetbed. Het proces is zo ingewikkeld omdat de stronk uit één stuk wordt gevilt en geheel zonder naden wordt verwerkt. De snijrand is rondom verstevigd met een geweven rand. De duurzame buitenzool is gemaakt van antislip EVA-kunststof. Je kunt deze slipper alleen bij Manufactum krijgen.

Tiroolse vlekken. Door Gottstein

In Oostenrijk bedoelt iedereen die over "Patschen" spreekt, hun pantoffels. Die van ons komen uit Gottstein in Imst. Sinds 1926 wordt daar onberispelijk volantvilt gemaakt: een vacht van zuiver wol of kameelhaar, zonder chemicaliën geweekt in bronwater uit de bergen, wordt in een oude hamermolen geperst en geklopt tot het zodanig verdicht is dat het geschikt is voor het maken van zulke buitengewone pantoffels. De pantoffels worden uit één stuk gevilt, en snijranden die als storend worden ervaren, zijn bij dit soort ambachtelijke produktie niet meer nodig. De pantoffels worden zo gevormd dat zij aan de voet passen wanneer zij op een leest worden getrokken en vervolgens geweekt, geperst en gedroogd worden. Een lichte kromming in de teenzone maakt het lopen comfortabel, en het zuivere wolvilt bevordert een evenwichtig voetklimaat in zomer en winter.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 67047

100% scheerwol. Kurk-latex voetbed. EVA buitenzool.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu