Menu

Sjaal Alpaca Zijde

Zwart-grijs
Sjaal Alpaca Zijde
Zwart-grijs
Zwart-grijs
169,00 €
129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Perfecte combinatie: baby alpaca en zijde

Deze volumineuze vierkante sjaal is gemaakt van een ongelooflijk fijne stof, waardoor hij gemakkelijk in laagjes kan worden gelegd. Elvang voegt 30% zijde toe aan het toch al zachte, warme en gladde alpacahaar, waardoor de stof nog gladder en een beetje duurzamer wordt. De omslagdoek heeft levendige geometrische motieven in zwart- en grijstinten, met rondom een smalle rand met franje.

Peruaans vakmanschap, Scandinavisch design. Elvang

Het Deense label Elvang staat voor textiel in Scandinavische designtraditie, gemaakt van Peruaans alpacahaar in het land van oorsprong van de vezels. Het idee ontstond bij Tina en Lasse Elvang, de breinen achter het merk, tijdens een backpackreis door Peru in 2002, waar ze in contact kwamen met alpaca's, hun heerlijk zachte haar en de traditionele lokale textielambacht en er enthousiast over werden. Zij besloten de verbinding van twee werelden aan te gaan op basis van ethische handelsprincipes. Een jaar later lanceerden zij hun eerste collectie, die sindsdien al lang een wereldwijd succesverhaal is geworden. Integriteit van de handel staat nog steeds hoog in het vaandel: Elvang is een "gegarandeerd lid" van de Wereldorganisatie voor eerlijke handel - de hoogste status die deze organisatie te verlenen heeft.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Productinformatie

Artikel nummer 203354

70% alpaca, 30% zijde. Gemaakt in Peru. Franje lengte 1,5 cm. Breedte 120 cm, lengte 120 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu