Menu

Set vilten bloemen

Set vilten bloemen
Set vilten bloemen
32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Niet alleen met Pasen

Te midden van de traditionele paastakken of zelfs in hun plaats: Deze met de hand gevilte bloemen geven kleur aan het traditionele paasboeket, nog voor ze bloeien. De draad in de steel zorgt voor een stevig bloemstuk, precies zoals u het wilt. Als je voor en na Pasen niet te bont wilt worden, kun je gemakkelijk andere toepassingen vinden voor de buigbare bloemen, bijvoorbeeld als servetring of cadeau-"lint".

Tip: Zorg ervoor dat er voldoende afstand is tussen de vilten bloemen en het bloemenwater wanneer u ze in de vaas plaatst met uw paastakken. Zo lus je de met vilt omwikkelde draadstelen gewoon om de paastakken op de juiste hoogte.

Redelijk gecombineerd. Én Gry & Sif

Tijdens haar rondreis door Nepal werd de Deen Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en hartelijkheid van de bewoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe bedreven en vakkundig Nepalese vrouwen wol tot voorwerpen vervilten. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en Nepalees handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

Sinds 2000 produceert de onderneming Én Gry & Sif in Nepal diverse producten van wolvilt. Gry Staunstrup zorgt voor de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijk zorgeloos en vrolijk; de produkten worden door Nepalese vrouwen op traditionele ambachtelijke wijze gemaakt. Én Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk exemplaar is uniek en met de hand gemaakt.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 202740

Bloem 100% scheerwol (oorsprong Nieuw-Zeeland). Stengeldraad, omwikkeld met scheerwol.
Set met in totaal 14 vilten bloemen: 7 grotere en 7 kleinere.
Bloem Ø 2-4 cm elk. Totale lengte per bloem ca. 31 cm. Totaal gewicht 100 g. Levering zonder vaas en decoratie.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu