Menu

Set Kinderservies Porselein

Rosé-Lime
Nieuw
Set Kinderservies Porselein
Rosé-Lime
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zijn zulke kleine handen. Houd servies geschikt voor kinderen

Een licht getailleerd kopje, een kommetje met een hoge basis en een licht naar binnen hellende rand: het ontwerp van dit porseleinen kinderservies is niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar vooral ook vanuit functioneel oogpunt intelligent uitgedacht.

De getailleerde vorm van de beker voorkomt dat de beker uit de handen van de kinderen glijdt, zodat zij hem gemakkelijker kunnen vastpakken en vasthouden, en door het taps toelopende midden loopt de vloeistof bij het drinken minder kans om over te lopen.
In de kom vormt de gebogen bodem een kleine holte aan de rand, waardoor het gemakkelijker is om voedsel op te pakken met een lepel of vork. Ook de volgende uitdaging - de lepel met het voedsel van de kom naar de mond brengen - is voor kinderen gemakkelijker onder de knie te krijgen dankzij de naar binnen hellende rand: het hapje wordt niet over de rand op tafel geschept, maar blijft op het bestek liggen, klaar om oraal te worden afgestreken. Zelfs kinderen met weinig motoriek kunnen genieten van muesli en aardappelpuree, spinazie, erwten en broccoli - nou ja, laten we zeggen hun lievelingseten. Chocolade ijs, vanille pudding, vruchten curd ...

Er is trouwens nog een voordeel voor de jongeren: de beker heeft ook een naar binnen gewelfde bodem. Wanneer het in de kom wordt geplaatst, heeft het een betere grip - een handig ontwerp wanneer het kroost wil helpen de tafel af te ruimen.

Getekend uit het leven, gevormd voor het leven

"Ik wil dit alleen doen!" Waar deze roep door de kamer galmt, zijn ergonomisch gevormde bekers en schalen die het kroost ondersteunen bij het zelfstandig hanteren nuttig, maar zeldzaam. Dit was ook de ervaring van de oprichter van het jonge label Zaunkönig. Het gebruikelijke plastic servies was natuurlijk uit den boze, en uit haar eigen dagelijks leven (en dat van haar kinderen) wist zij ook dat de kleintjes hun eten vaak zonder succes lange tijd heen en weer schuiven op het bord voordat een hapje min of meer per ongeluk op de lepel of vork belandt (en daar blijft). Ook het drinken uit een beker is een moeilijke opgave zolang de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie van het kind nog in het trainingskamp zitten.

Het leven met kinderen vraagt om tastbare oplossingen die geschikt zijn voor kinderen. Daarom creëerde de ontwerpster een servies dat zowel aan haar eisen als aan de behoeften van kinderen voldoet wat betreft materiaal, ontwerp en duurzaamheid. Daarom is haar servies gemaakt van robuust porselein van hoge kwaliteit, in een design dat geoptimaliseerd is voor kinderhanden, gemakkelijk vast te houden en tegelijk overtuigend door zijn puristische esthetiek. De kopjes en kommen zijn gemaakt door een Zuid-Duitse keramiekfabrikant. Van het hol gieten in gipsen mallen tot het afbramen en gedeeltelijk glazuren, alle bewerkingen worden met de hand uitgevoerd. Het resultaat is kinderservies dat ook door volwassenen kan worden gebruikt - voor de komende generaties.

Productinformatie

Artikel nummer 205834

Porselein, gedeeltelijk geglazuurd. Inhoud kom 200 ml, Ø 11,5 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 175 g. Inhoud mok 200 ml, Ø 7,5 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 180 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu