Menu

Die schönsten Pflanzen, die wenig Wasser brauchen

Die schönsten Pflanzen, die wenig Wasser brauchen
Die schönsten Pflanzen, die wenig Wasser brauchen
9,99 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Droogtetolerante sierplanten. Een overzicht

Zelfs in zeer warme, zonnige zomers kan uw tuin een verfrissende groene oase blijven. Er zijn namelijk talrijke sierplanten die met weinig water toe kunnen en dus een langere periode van droogte zonder problemen overleven. Zij wapenen zich bijvoorbeeld met kleine blaadjes die het plantoppervlak verkleinen en zo de verdamping tot een minimum beperken (Patagonische verbena). Hun zilverkleurige of grijze bladeren weerkaatsen het zonlicht, zodat ze in het algemeen minder opwarmen (blauwe wijnruit). Zij slaan water op in hun dikvlezige scheuten (wolfsmelk), of fijne haren op hun bladeren zorgen ervoor dat een hogere luchtvochtigheid wordt gehandhaafd om uitdroging te voorkomen (speenkruid).

In dit boek presenteert natuur- en tuinboekenschrijfster Ursula Kopp 66 planten die weinig water nodig hebben en geschikt zijn voor het aanleggen van een droge of prairietuin, voor het ontwerpen van zonnetolerante vaste plantenbedden, mediterraan beplante terrassen en voor het beplanten van droge stenen muren. Een kort portret gaat vergezeld van de belangrijkste informatie over standplaats, aanplant en verzorging. Dit vereenvoudigt de planning - en u kunt in principe direct met de uitvoering beginnen.

Productinformatie

Artikel nummer 207552

Voor tuin, balkon en terras. 66 droogtetolerante vaste planten, struiken, grassen en bloemen die gegarandeerd hete zomers overleven, samengesteld door Ursula Kopp. 108 pagina's met illustraties in kleur. Soorten en onderwerp index in de bijlage. 16,2 × 21,5 cm, hardcover. Gepubliceerd door Bassermann Verlag, 1e editie 2020.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu