Menu

Schoenrek eikenhout

Schoenrek eikenhout
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Alternatief eikenhout - voor tuin- en werkschoenen.

De loopvlakken van dit stevige schoenrooster hebben scherpe randen, zodat vuil, stenen, modder of sneeuw die aan de schoenzolen blijven kleven, erin verstrikt kunnen raken. Omdat hij waterdicht is gelijmd en bovendien met roestvrijstalen schroeven is vastgeschroefd, is de houten constructie van massief, vochtbestendig eikenhout blijvend duurzaam. Het onbehandelde materiaal zal echter in de loop der jaren grijs worden.

Hint:

Eikenhout is zeer looizuurhoudend en kan vlekken achterlaten op vele oppervlakken.

Productinformatie

Artikel nummer 13953

Gemaakt van eikenhout. Geschaafde oppervlakken, maar verder onbehandeld. Hoogte 6 cm, breedte 65 cm, diepte 45 cm. Gewicht 3,5 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu