Menu
Niewsbrief

Dienst

Schoenreparatie

Een paar jaar geleden publiceerden we een bericht over Michael Monhoff's schoenreparaties. Zijn diensten werden zeer goed ontvangen, juist omdat men zijn schoenen niet langer kan toevertrouwen aan iedereen die zich schoenmaker noemt. Monhoff is nog steeds een van die zeldzame vertegenwoordigers van zijn beroep die hun werk met zorg en respect doen en wier reparaties de waarde van een schoen verhogen in plaats van verlagen.

Schoenherstelling door een vakmanSchoenherstelling door een vakman
Zolen voor schoenreparatieZolen voor schoenreparatie
Schoenherstelling door een vakmanSchoenherstelling door een vakman

Sinds vele jaren behandelt de specialist voor geprepareerde en genaaide schoenen vakkundig de reparatieorders van onze postorderklanten, en hij doet dit ook voor de firma Heschung, die niet bepaald veeleisend is in dergelijke zaken. Hij hecht bijzonder veel belang aan een aanpak die is aangepast aan het soort schoen in kwestie.

Bovendien zijn zijn diensten ook interessant voor wie zijn schoenen niet wil laten herstellen maar aanpassen: Zo kunnen schoenen met leren zolen voor alle weersomstandigheden worden uitgerust met een beschermende rubberzool of worden opgewaardeerd met een pit-gelooide Rendenbach-zool, die waterafstotend is doordat hij een jaar gelooid is. Zoals altijd worden schoenen bij Hermes snel en goedkoop teruggebracht.

Contact
SCHUHWERK & SCHLIESSTECHNIK
Bahnhofstraße 64a
42781 Haan

Telefoon: (0 21 29) 5 04 50
Mail: schuhwerk2@web.de