Menu

Schenkkan gelakt plaatstaal

5 liter - Groen
Nieuw
Schenkkan gelakt plaatstaal
5 liter - Groen
€ 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voordeel emmer vorm.

De vorm van de emmer is een traditionele vorm van gieter. Het wordt ook wel de "Engelse vorm" genoemd en wordt gekenmerkt door het feit dat het met beide handen kan worden gedragen. Zo kennen we het van de klassieke wateremmer: een draagbeugel loopt dwars over het vat op de manier van een handvat. Deze gieter heeft nu een tweede, kleinere handgreep die aan het lichaam is bevestigd, waardoor de gieter gemakkelijk te hanteren is, zelfs wanneer hij tot de rand is gevuld. De afgeronde handgreep van natuurlijk beukenhout draagt bij tot het draagcomfort. Het lichaam van de kan zelf is gemaakt van weerbestendig gegalvaniseerd en bovendien met kleur gecoat plaatstaal en is daardoor bijzonder duurzaam.

Productinformatie

Artikel nummer 206772

Gegalvaniseerd en gelakt plaatstaal, beukenhouten handvat (oorsprong Slowakije). Afneembare messing douchekop met omringende rubberen afdichtring.
Deel 5 l. Ø 19,5 cm. Hoogte 32 cm, lengte 50 cm. Gewicht 1,3 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu