Menu

Sauna honingcrème

Rose
Sauna honingcrème
Rose
  € 9,90Basisprijs: € 99,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Rose. Met voedende amandel- en rozenolie en gemalen abrikozenpitten. De rozenolie zorgt voor een intense bloemengeur.

  Honingkuur in de sauna. De Finse manier

  U kunt uw huid een speciale vorm van verzorging geven met deze sauna honing crème: De werking komt het best tot zijn recht in de warme sauna, en tegelijkertijd beschermt de crème uw huid tegen de hitte zonder het ademend vermogen van uw huid aan te tasten. Maar de verzorgende crème is ook uitstekend te gebruiken buiten de sauna. Door zijn vaste consistentie is hij wat moeilijker aan te brengen, maar in de sauna heeft dit als voordeel dat de verzorgende crème nauwelijks druppelt en alle werkzame stoffen ten goede komen aan de huid en niet aan de saunadoek. De saunahoningcrème wordt - niet verrassend - geproduceerd in het land van de saunagangers, uit lokale grondstoffen zoals honing en haver, kruiden, bessen en andere plantaardigenextracten. Honing vormt met een aandeel van 90% de basis van de crème, hydrateert de huid en levert voedingsstoffen zoals vitamine B en C en sporenelementen. Afhankelijk van de toegevoegde plantnextract, ontvouwen de ingrediënten hun heilzame, verzorgende werking. Breng een dun laagje van de crème aan in de warme sauna en spoel het na de saunasessie weer af.

  Duurzaam geproduceerd met natuurlijke grondstoffen

  De saunahoningcrème wordt geproduceerd in de Finse familieboerderij Korpiahon Hunaja. De boerderij in Nilsiä, waar nu alles draait om bijenteelt en honing, is al sinds 1936 in het bezit van de familie. Naast verschillende soorten honing worden er sinds eind jaren tachtig ook natuurlijke cosmetica geproduceerd uit regionale, onvervuilde grondstoffen van duurzame teelt. Het streven naar duurzaamheid en kwaliteit reikt veel verder dan de grenzen van de boerderij: de bijen van de boerderij verhuizen soms naar naburige dorpen om daar de planten te bestuiven, er is een levendige uitwisseling van ervaring en kennis met andere imkers, en ze helpen elkaar met honing als er niet genoeg is voor de productie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206580

   Saunacrème op basis van honing (gehalte ca. 90%). Vooral geschikt voor gebruik in de sauna. Gemaakt in Finland. tube van 100 ml
   Haver. Met hydraterend haverextract en gemalen abrikozenpitten. Zonder toegevoegde geurstoffen.
   Kruiden. Voedt en revitaliseert met salie-extract, rozemarijnolie en gemalen abrikozenpitten.
   Lavendel. Met voedende amandel- en lavendelolie en gemalen abrikozenpitten. In de warme sauna kan de lavendelolie haar verzachtende, ontspannende werking bijzonder goed ontvouwen.
   Rose. Met voedende amandel- en rozenolie en gemalen abrikozenpitten. De rozenolie zorgt voor een intens bloemige geur.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu