Menu
Julius Berger

Rupsscharen voor telescopisch systeem

Julius Berger
Rupsscharen voor telescopisch systeem
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor een gecontroleerde snede

  De rupsenschaar knipt takken tot 2 cm Ø zuiver af - d.w.z. de vrij dunne takken die niet vlot met een zaag kunnen worden ingekort. U legt de schaar van bovenaf om de tak heen, zodat deze beveiligd blijft tegen wegglijden en vastgehouden kan worden. Het mes beweegt vanaf de zijkant in het hout: zo blijft het snijproces volledig onder controle, zelfs vanaf meters afstand.

  Energiebesparing door kabelsysteem

  De rupsscharen hebben een kabeltreksysteem met twee katrollen, met behulp waarvan zonder veel inspanning veel kracht wordt overgebracht. Dankzij de gemakkelijk vast te houden houten handgreep kan bovendien een grotere trekkracht op het touw worden uitgeoefend. De rupsenschaar heeft zijn populaire naam behouden uit de tijd dat hij ook werd gebruikt om rupsennesten uit boomtoppen te verwijderen.

  Verschillende taken, één systeem. Alles voor boomverzorging

  Iedereen die fruitbomen in zijn tuin heeft, kent de oude kwelling: niet alleen zitten de zoetste vruchten helemaal boven in de kroon, af en toe uitdunnen, terugsnoeien of dood hout verwijderen moet ook daar gebeuren. Goed voor wie een lange arm heeft - of telescoopstokken. Uit het assortiment van een fabrikant uit Wuppertal bieden wij twee van dergelijke palen aan, die met passende hulpstukken kunnen worden gecombineerd. Samen maken zij de meeste onderhoudswerkzaamheden aan bomen mogelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34755

   Snijdt takken tot max. 20 mm Ø. Lichaam en lemmet van staal. Polyamide trekkoord (lengte 5 m), beukenhouten handvat. Totale lengte 50 cm, bladlengte 4,5 cm. Dikte 20 mm. Gewicht 1,3 kg. Geleverd zonder telescopische paal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen