Menu

Rugzak klein Dagrugzak

Lichtgrijs
Rugzak klein Dagrugzak
Lichtgrijs
€ 200,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De kleine rugzak van QWSTION. Dankzij de flexibele hengsels kan hij horizontaal als tas en verticaal als rugzak worden gedragen. Volledig opbergbare draagriemen en met ruimte voor een 15-inch computer.

Bagage serie Qwstion

Tassen zijn of chic of praktisch, stijlvol of functioneel. Slechts zelden zijn ze beide - tenzij ze van QWSTION komen . Het kleine bedrijf met een grote motivatie om de gangbare normen in vraag te stellen focust op duurzaam design en functionele bagage voor alle situaties in het leven - van lange reizen tot dagelijkse mobiliteit.

Achter QWSTION staat een team van toegewijde specialisten rond de Zwitserse industrieel ontwerper Christian Kaegi. Het begon allemaal met een bagagestuk dat functioneler moest zijn dan een klassieke lederen tas en eleganter dan een sportrugzak, enerzijds robuust en resistent, anderzijds gemaakt van natuurlijke materialen.

Beïnvloed door de signatuur van Zwitsers design, ontwikkelt het QWSTION team vanuit Zürich tijdloze ontwerpen met praktische details - en met indrukwekkende precisie. Elke tas is bijvoorbeeld ook een rugzak - en omgekeerd. De brede singelbanden zijn kenmerkend. Zij vormen - uitvoerig en robuust genaaid - de structuur van de tassen in bijna alle delen van de serie. Dankzij het slijtvaste buitenmateriaal van gecoat, waterafstotend katoenweefsel en de vele praktische functies zijn het perfecte reisgenoten voor elke dag, die mettertijd een mooi patina krijgen.

QWSTION sluit geen compromissen als het gaat om de keuze van materialen. De Zwitsers gebruiken biologisch katoen en gerecycleerde materialen die volgens de hoogste normen worden verwerkt. De belangrijkste productiepartner is een kleine fabriek in de stad Huizhou buiten Hong Kong die BSCI (Business and Social Compliance Initiative) gecertificeerd is. Het EU-initiatief heeft tot doel Europese normen inzake arbeidsomstandigheden en ecologische aspecten toe te passen in derde landen. Omdat QWSTION een variant is van het Engelse woord "question", vragen de Zwitsers vooral wanneer de oplossing al in de tas lijkt te zitten. Zo heeft het toegewijde team gedurende een periode van drie jaar intensief materiaalonderzoek verricht en een eigen textiel ontwikkeld: Bananatex® is 's werelds eerste technische stof gemaakt van vezels van de bananenplant, die nu voor het eerst wordt gebruikt in de eigen tassencollectie.

Productinformatie

Artikel nummer 200891

Afmetingen: B 29 x D 13 x H 42 cm
Inhoud: 15 l
Gewicht: 950 g
Materiaal: Buitenkant: 100 % katoen, voering: 100 % katoen, riemen: 100 % polyamide (grijs), 100 % viscose (diepzwart); runderhuid, plantaardig gelooid
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu