Menu

Rubber deksel vat

Rubber deksel vat
  € 139,00
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Uit de straten van Parijs gehaald.

  Uit de standaard bevestiging in reliëf van de stad Parijs blijkt dat de dekselbak daadwerkelijk in gebruik was bij de Parijse afvalverwerkers. Door zijn robuustheid is de bak ideaal voor dit doel. Wij denken aan het gebruik als tuinbak: voor het regenvrij opslaan van los grit zoals kaf, geëxpandeerde klei, zand of kleine hoeveelheden compost. De lelijke plastic zakken met grond of kunstmest passen er ook in en zijn dan uit het zicht - maar ze blijven handig als de bak bijvoorbeeld op het terras staat.

  Wij beschouwen ze als bijna onverwoestbaar.

  Deze rubberen verpakkingen worden al 50 jaar in Frankrijk gemaakt. Ze zijn gemaakt van natuurrubber, uiterst slijtvast en vormvast, met een aandeel gerecycleerd rubbergranulaat en textielvezels. Het materiaal wordt onder druk gevormd, gegoten en geperst; het is veel sterker dan plastic, maar nog lichter dan metaal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 97773

   Gemaakt van natuurrubber, met gerecycleerde rubberkorrels en textielvezels. Gemaakt in Frankrijk. Inhoud 75 l. Velghoogte 49 cm, Ø 52 cm. Hoogte met deksel 58,5 cm. Gewicht 9,1 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen