Menu
flora perpetua

Rookzeef roestvrij staal

flora perpetua
Rookzeef roestvrij staal
  € 24,90
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor de wierookbrander. Roestvrij stalen zeef

  Rookzeef voor de wierookbrander. Om te voorkomen dat de harsen aan de draadzeef van de theepotverwarmer blijven kleven of er doorheen druppelen, kunt u een kleine hoeveelheid fijn zand (bv. kwartszand) op de zeef strooien of er aluminiumfolie op leggen alvorens het rookmateriaal hierin te plaatsen. Voor het schoonmaken van de zeef is een staalborstel het meest geschikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69969

   Doe geen harsen rechtstreeks op de zeef, een dun laagje kwartszand is voldoende zodat er niets doorheen druppelt en de zeef niet vuil wordt. Maak regelmatig schoon met een staalborstel. Roestvrij staal. Ø 12,5 cm. Gewicht 60 g. Zonder theepotverwarmer.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen