Menu

Rookoven met lavastenen

Rookoven met lavastenen
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden februari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Roken met een wierookbrander en lavastenen

  Wierook kan niet alleen op houtskool worden gerookt, maar ook op een theepot die is voorzien van een draadscherm om de wierook op te plaatsen. Harsen worden het best verpulverd in een vijzel zodat ze beter gloeien. Anders verbranden ze in hun geheel aan de buitenkant en blijven de waardevolle essentiële oliën aan de binnenkant vastzitten. Om te voorkomen dat de harsen aan de draadzeef van de theepotverwarmer blijven kleven, strooi je een klein beetje fijn zand op de zeef of leg je er aluminiumfolie op voordat je de wierook hier plaatst. Voor het schoonmaken van de zeef is een staalborstel het meest geschikt.

  Aangename geur in de rook

  Al in de donkere eeuwen werden geurige bossen, harsen en planten verbrand bij het kampvuur, later werden ze specifiek gebruikt voor cultische en religieuze doeleinden. Dit gebruik is vandaag de dag nog steeds gedocumenteerd in de naam parfum, die is afgeleid van het Latijnse per fumum (= door de rook). Onze wierookmaterialen zijn natuurlijk zuiver, dat wil zeggen ongeverfd, zonder synthetische parfumering of kunstmatige geurstoffen. Ze komen rechtstreeks uit het land van herkomst of, in het geval van Europese wierook, uit Duitsland. Alleen natuurlijke stoffen zoals Arabische gom en tragacanth dienen als bindmiddel voor de mengsels.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69720

   Handgemaakt van vuurklei. Met 4 lavastenen, 1 theelichthouder met theelichtje en zeefinzet. Ø 12 cm, hoogte 12 cm. Gewicht 700 g. Met instructies, zonder zeef en wierook.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu