Menu

Ronde Casserole Dish Glass Ceramic Coating

rond
Ronde Casserole Dish Glass Ceramic Coating
rond
  € 19,90
  € 13,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Geen bakpapier meer

  Een dun aangebrachte, transparante keramische coating is het geheim van deze ovenschalen. Ze worden in Japan gemaakt van dikwandig gebruiksglas en worden aan de binnenkant eerst gezandstraald. De coating wordt vervolgens machinaal aangebracht en gebakken op 200 °C, waardoor deze absoluut hittebestendig, krasvast en slijtvast is. Het voordeel van deze keramische coating: je hebt geen bakpapier nodig, en je hoeft de vormpjes niet in te vetten (en te bestuiven). Taarten en taarten kunnen zonder resten worden gebakken en bijvoorbeeld aardappelen blijven niet plakken. U kunt uw glazen ovenschaal gewoon in de vaatwasser zetten om hem schoon te maken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 56300

   Gemaakt van glas, antikleef dankzij keramisch glazuur. Volume 1,5 l. Lengte 23 cm, breedte 21 cm, hoogte 6 cm. Gewicht 770 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu