Menu

Rollerbodem Manufactum opbergdozen

Rollerbodem Manufactum opbergdozen
€ 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf midden november, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Opbergdozen voor de keuken en de kelder, gemakkelijk te dragen en - nog beter - stevig en positief gestapeld tot een opbergrek dat weinig ruimte inneemt. Zou het niet geweldig zijn als die dingen van plastic of metaal er niet waren? Dat dachten we tenminste, en nu hebben we deze prachtige dozen en bijpassende onderzetters, speciaal gemaakt van beukenhout. Onze productmanagers noemen het soms het compenseren van een persoonlijk gevoel van gemis wanneer ze erin slagen zulke kloven te dichten. Alle onderdelen van deze kleine serie zijn afzonderlijk verkrijgbaar, zodat u uw eigen opbergplank kunt samenstellen volgens uw behoeften en wensen.

Mobiele basis

Voor onze fruitbewaar- en flessenkratten van beukenhout: een onderstel op vier wieltjes dat kan dienen als verrijdbare basis voor een schap dat uit verschillende kratten bestaat. Dezelfde zijdelingse vormgeving die ervoor zorgt dat de kratten zelf veilig kunnen worden gestapeld, voorkomt dat ze wegglijden.

Ook mooi in de keuken

Deze grote opbergkratten van beukenhout hebben een praktisch liggend formaat; ze kunnen niet alleen gemakkelijk worden gedragen, een hele opbergplank van gestapelde kratten neemt ook minder ruimte in beslag. De fruit- of groentekist wordt gebruikt voor het bewaren van appels, uien, aardappelen en andere (gelieve te sorteren en niet onmiddellijk aangrenzend), de flessenkist voor het bewaren van wijn- of sapflessen. De brede opening aan de voorzijde vergemakkelijkt het uitnemen van de opgeslagen goederen; de handgrepen aan de zijkant vergemakkelijken het dragen. De kratten staan stevig en veilig op elkaar dankzij een uitsparing in de zijkant; ze zijn gemaakt van massief, onbehandeld beukenhout. (Wordt geleverd zonder inhoud).

Productinformatie

Artikel nummer 28668

Onbehandeld beukenhout. Vier wielen van rubber (Ø 5 cm) met behuizing van verzinkt plaatstaal, dubbel gelagerd.
Hoogte 11 cm, breedte 50 cm, diepte 30 cm. Gewicht 2,3 kg. Max. belasting 140 kg. Geleverd zonder dozen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu