Menu

Roestvrij stalen trellis

Groot
Roestvrij stalen trellis
Groot
  Groot
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Mooi eenvoudig. Roestvrij stalen hekwerk.

  Gemaakt van het beste materiaal, goed afgewerkt en gemakkelijk te hanteren: een no-frills trellis van roestvrij staal. Het schaarmechanisme maakt het hekwerk flexibel in breedte en hoogte. (Indien bevestigd zoals afgebeeld, resulteren de aangegeven afmetingen.) Meerdere latjes kunnen naast of boven elkaar worden gecombineerd om een groter oppervlak te vormen. De vernikkelde messing afstandhouders zorgen voor een goede ventilatie aan de achterzijde en verminderen zo de kans op aantasting door schimmels en ongedierte van de klimplant.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78608

   1 cm brede roestvrijstalen latten (dikte 2,5 mm). Hoogte 184 cm, breedte 49 cm, diepte 4 cm. Gewicht 1,5 kg. Montagemateriaal bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu