Menu

Roestvrij stalen kruidenrek

Roestvrij stalen kruidenrek
  € 37,90
  € 25,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Orde en overzicht hebben de voorkeur. Wij laten onze roestvrijstalen kruidenrekjes speciaal maken door een metaalbewerker in Franken. Deze is bestemd voor onze glazen voorraadflessen van 100 ml - zowel de vierkante flessen als de ronde voorraadflessen met glazen stop.

  Muurbeugels voor voorraadpotten.

  Met een helling van 2° houden ze potten of flessen stevig op hun plaats. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal van de aanzienlijke materiaaldikte van 2 mm. Dankzij twee sleutelgaten kunnen de planken worden verwijderd voor eenvoudige reiniging in de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 78096

   Kruidenrek geschikt voor zes van onze vierkante flessen en de ronde 100 ml voorraadflessen met glazen stoppen. Hoogte 4,5 cm, breedte 39 cm, diepte 6,5 cm. Gewicht 450 g. Geleverd met 2 roestvrijstalen schroeven, maar zonder flessen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu