Menu

Roestvrij stalen containerset

Nieuw
Roestvrij stalen containerset
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Accessoires voor Frankfurter Brett. Gastronorm containers.

In restaurantkeukens of grootschalige cateringbedrijven worden deze universele roestvrijstalen bakken, genormaliseerd volgens de DIN-EN-631 norm, praktisch de hele tijd gebruikt voor het bereiden, koken en serveren van voedsel, alsook bij het buffet. In onze combinatie - met de Frankfurter Brett - dienen ze vooral om al het werk voorafgaand aan het koken en de "keukenlogistiek" te vereenvoudigen.
De afmetingen van de Gastronorm-containers zijn zodanig dat het grootste grondvlak telkens een veelvoud is van het kleinste. Zij zijn robuust, duurzaam (omdat zij corrosiebestendig zijn), temperatuurbestendig, gemakkelijk schoon te maken, reuk- en smaakloos en kunnen aan het einde van de levensduur van een keuken zelfs tot schroot worden gerecycleerd. De containers kunnen worden gestapeld in de (koel)kast of op de keukenplank en nemen weinig ruimte in, zelfs in grote aantallen.

Productinformatie

Artikel nummer 202970

Vervaardigd uit roestvrij staal 18/10. De set bevat telkens 2 Gastronorm potjes maat 1/6 × 100 mm (volume 1,5 l, gewicht 220 g); telkens 2 Gastronorm potjes maat 1/6 × 150 mm (volume 2,5 l, gewicht 320 g); telkens 4 Gastronorm potjes maat 1/9 × 65 mm (volume 0,8 l, gewicht 135 g); alsook telkens 2 dekseltjes Gastronorm maat 1/6 (gewicht 125 g).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu