Menu

Riess Kleine Gugelhupfform Email

Exclusief
Riess Kleine Gugelhupfform Email
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Emaille van Riess

Net als een groot exemplaar is deze kleine cakevorm naadloos uit één stuk gemaakt, wat goed is voor zowel de duurzaamheid als het bakresultaat, want het materiaal - zwart geëmailleerd staal - geleidt de ovenwarmte gelijkmatig. Als u met kinderen bakt, is het misschien interessant te weten dat het materiaal met een harde glaslaag vooral snij- en krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken is.

De bakker heeft gebeld

Zelf de bakingrediënten mengen en dan met je eigen handen het deeg kunnen kneden - dat is een van de grootste genoegens voor kinderen. Zelfs iets schijnbaar eenvoudigs als het uitsnijden en versieren van boterkoekjes geeft hun vaak het grootste plezier. Wat de omgang met keukenweegschalen en elektrische apparaten betreft, hebben de jongsten zeker nog hulp van hun ouders nodig. Zij kunnen echter na een beetje instructie zelfstandig overweg met cakeblikken en deegschrapers, deegrollen en deegkwasten (zolang er niet een beetje competitie is tussen broers en zussen - "Ik wil het!", "Nee, ik!"). - maar dat zal afnemen, dat beloof ik).

Wij bieden bakgerei aan in een formaat dat geschikt is voor kinderen. Wij hanteren dezelfde kwaliteitscriteria voor onze selectie als voor onze producten voor volwassenen. Dus hoewel ze officieel als speelgoed worden bestempeld, zien wij al deze dingen als serieus en serieus keukengerei.

Productinformatie

Artikel nummer 89934

Zwart geëmailleerd plaatstaal. Gemaakt op Riess in Oostenrijk.
Ø 13 cm, hoogte 6 cm. Inhoud 270 ml. Gewicht 190 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu