Menu

Reistas Canvas

Reistas Canvas
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kledingopslag voor op reis. Canvas. Lichter dan leer, duurzamer dan andere stoffen.

  Dit doek wordt meestal gebruikt om tenten te maken voor het Zwitserse leger. De zware en slijtvaste halflinnen stof wordt voor ons gemaakt door een weverij in Hessen die gespecialiseerd is in technische stoffen, ongeolied maar verder trouw aan het origineel, in een bijzonder dichte, tweedraads Panama weving. Het voelt pittig aan en is zelfs waterafstotend (tot op zekere hoogte), omdat het linnen garen (in de inslag) licht opzwelt wanneer het vochtig is en het weefsel nog dichter maakt.

  Kenmerken.

  Een stevige leren flap, bevestigd onder het bovenste handvat, wordt gebruikt om kledinghangers op te hangen - zelfs die met stijve haken, omdat de flap is bevestigd met behulp van een boekbindschroef en flexibel in alle richtingen kan worden gedraaid. De kledingzak kan ook in tweeën worden gevouwen voor gemakkelijk transport met de hand; aan de onderzijde is daarvoor nog een handvat aangebracht. De lederen handvatten en het lipje voor de kleerhanger zijn gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer (4 mm dik) en bevestigd met klinknagels. Met een ruime zak met rits aan de voorkant.

  Hack Lederware. Duurzaam en met patina

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en tassenmaker met een eigen atelier in Keulen. Al meer dan 30 jaar werkt hij in zijn atelier uitsluitend met leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië en met sterk canvas om slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires te maken. Het leer wordt verwerkt zonder verdere afwerking, oneffenheden worden niet verhuld door kleur, zodat het oppervlak open poriën blijft en de structuur herkenbaar blijft. Bovendien kan zich op zo'n leer na verloop van tijd een prachtig patina ontwikkelen. Het leer wordt afgewerkt in het hoofdkantoor van Hack in Keulen of in een Pools partnerbedrijf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20291

   Halflinnen van 60% katoen en 40% linnen. Geweven in Panama weefsel. Basisgewicht 450 g/m². Draagriem en hangklep van plantaardig gelooid tuigleer (dikte 4 mm), vastgezet met klinknagels. Eén ruime zak met rits aan de voorkant. Alle ritsen zijn van metaal. Gemaakt in Polen. Lengte 105 cm, breedte 58 cm, diepte 5 cm. Gewicht 1 kg. Levering zonder kleerhanger.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu