Menu

Reis pantoffel Stone Schaap Unisex

Steengrijs
Reis pantoffel Stone Schaap Unisex
Steengrijs
Steengrijs
49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Comfortabel en robuust. Reis pantoffels

Reisslippers moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen. Ze worden in de bagage geperst en verfrommeld en moeten zich bewijzen op de meest uiteenlopende oppervlakken. Gottstein vervaardigt ze in de vorm van eenvoudige slippers die gemakkelijk kunnen worden opgevouwen. Niettemin zijn ze robuust. Ze zijn gemaakt van de stevige, slijtvaste wol van het Tiroolse steenschaap, een van de oudste schapenrassen ooit. Gottstein verwerkt ze ongebleekt en ongeverfd. Een stopzool met rubberen noppen zorgt ervoor dat de drager altijd een goede grip heeft, zelfs op de gepolijste parketvloer van een hotelkamer.

Gottstein. Natuurlijke pantoffels

Gottstein in Imst is een traditioneel Tirools bedrijf dat sinds 1926 staat voor wol- en viltwaren van de hoogste kwaliteit. Het intensieve onderzoek van het product in alle fasen van zijn levenscyclus is van essentieel belang voor het familiebedrijf van de derde generatie. Dit begint met de productie. De schapenwol voor het vilt wordt gerold of vervilt in kristalhelder Tirools bergwater, zonder toevoeging van additieven, tot een bestendig gaas. Dit wordt gebruikt om de bovendelen van de pantoffels te maken, die precies gevormd zijn naar de anatomie van de menselijke voet. Afhankelijk van het model is de zool gemaakt van leer of natuurlatex. De eerste is gemakkelijk te bewerken en zeer duurzaam. Bovendien is leer robuust en wordt het mooier wanneer het wordt gedragen. Natuurlatex is elastisch, waterafstotend, toch ademend en zeer duurzaam. De buitenzolen worden er volgens een gepatenteerd procédé van gemaakt door een latexspecialist met een lange staat van dienst. Het resultaat zijn eersteklas pantoffels die lang met plezier gedragen worden.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205343

Bovenstuk, voering en binnenzool 100% wol. Buitenzool 100% wol met antislip latex coating. Gemaakt in Oostenrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu