Menu

Reinigend schuim

Reinigend schuim
  € 15,90Basisprijs: € 159,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zachte reiniging. Met aloë vera, komkommer en meloennextract

  Het milde schuim met zeezout en citroenhydrolaat reinigt de huid op milde wijze, verwijdert make-upresten en overtollige olie en creëert zo een schone basis voor de verdere verzorging. Aloë vera, komkommer en meloennextract beschermen tegen vochtverlies en hebben een licht hydraterende werking. s Morgens en 's avonds op het vochtige gezicht aanbrengen, zachtjes inmasseren en goed afspoelen. Daarna kan een gezichtsverzorgingsproduct (tonic, serum, crème) worden gebruikt zoals gewoonlijk.

  Intensieve hydraterende verzorging voor de huid. Met aloë vera

  Als vetplant is aloë vera, een inheemse woestijnplant, een meester in het vasthouden van vocht. Hij slaat water op in zijn dikke, vlezige bladeren en kan zo maanden overleven zonder regen. Van de bladeren wordt ook aloë vera gel gemaakt, die al eeuwenlang deel uitmaakt van de natuurlijke apotheek in India, Midden-Amerika en de Angelsaksische landen. In Europa worden de voordelen van de woestijnlelie echter pas sinds enkele decennia gebruikt, vooral voor huid- en gezichtsverzorging.

  Aloë vera is een ideale vochtinbrenger, rijk aan mineralen, enzymen, vitamine C, E en provitamine A, en heeft dus een voedende werking. Bij toepassing op de huid helpt de aloë vera gel het vochtgehalte te reguleren en ondersteunt het de natuurlijke huidfuncties. De Aloë barbadensis molenaar is het meest geschikt voor cosmetische doeleinden; het aloë vera extract voor de gezichtsverzorgingslijn van Bergland, bestaande uit reinigingsschuim, serum, gel, gezichtscrème en oogcrème, is afkomstig van zijn bladeren. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

  Bergland. Natuurlijke cosmetica uit de Allgäu

  Het Beierse bedrijf is een van de pioniers onder de plaatselijke fabrikanten van natuurlijke cosmetica. Het bedrijf ontstond - zoals op veel gebieden - uit zijn eigen gevoel van gemis: In de jaren tachtig waren er maar weinig geuren en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten en zuivere essentiële oliën. Zonder meer besloten ze ze zelf te produceren. De kruideningrediënten zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en uit de regio. Alle Bergland producten zijn gecertificeerd door de BDIH (de Duitse Vereniging van Industriële en Handelsondernemingen voor Farmaceutische Producten, Gezondheidsproducten, Voedingssupplementen en Persoonlijke Hygiëne Producten) en voldoen daarmee aan de eisen voor biologische en natuurlijke cosmetica.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70029

   Voor elk huidtype. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Pompdispenser van 100 ml.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu