Menu

Regalsystem Hightech 3

Regalsystem Hightech 3
  € 379,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Eenvoudig te monteren: hoge stellingkast uit de HIGHTECH-serie, bestaande uit vier ronde staanders en vijf legborden die om de 24 millimeter vastgezet kunnen worden met behulp van kunststof klemconussen. De legborden blijven verstelbaar, ondersteunen zware lasten en kunnen worden uitgebreid met het afzonderlijk aangeboden legbord. De staanders hebben aan één uiteinde een plastic eindkap en aan het andere uiteinde kan een schroefdraad worden aangebracht. Wij adviseren de extra toevoeging van de afzonderlijk aangeboden in hoogte verstelbare stelvoeten of de robuuste industriële wielen.

  Regalsystem Hightech

  Verchroomd staal, hoog draagvermogen (max. 150 kg per plank), eenvoudige montage in slechts enkele stappen - dat zijn de belangrijkste gegevens van deze opvallende plank. Het type meubel dat de Amerikaanse ingenieur Louis Maslow in 1955 ontwikkelde, is al tientallen jaren in een vrijwel ongewijzigd ontwerp verkrijgbaar. Even ideaal meubilair in kantoren, werkplaatsen, magazijnen en keukens als het synoniem is voor een functionele en stijlbewuste inrichting van moderne woonruimtes. Het staat model voor de herbestemming van meubels en gebruiksvoorwerpen uit de industriële en technische context naar de persoonlijke leef- en werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 18512

   Dimensions: B 61 × D 35,5 × H 189,5 cm
   Weight: 18,6 kg
   Materiaal: Staal, verchroomd; kunststof
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu