Menu

Raam olijf porselein

(1 stuk)
Zwart
Raam olijf porselein
(1 stuk)
Zwart
  Zwart
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uit Frankrijk. Limoges porselein

  Limoges, gelegen in de voormalige Franse provincie Limousin, is al eeuwenlang een van de belangrijkste locaties voor de porseleinproductie in Europa. De volgende deurgrepen zijn gemaakt van Limoges porselein, geperst in een metalen mal en gebakken op 1.400 °C tot ze glad zijn. Bij de varianten in zwart wordt de kleurlaag in twee arbeidsgangen dekkend aangebracht - een extra inspanning die het prijsverschil begrijpelijk maakt. Alle messing onderdelen worden uit massief materiaal gedraaid, gefreesd en vernikkeld. De kale delen zullen donkerder worden tot een warme toon, tenzij u ze van tijd tot tijd polijst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16993

   1 raam olijfporselein, rozet massief messing, vernikkeld. Lengte olijf 6,5 cm, breedte 4 cm. Rozet 7 x 3 cm, hartafstand gat 4,3 cm. Gewicht 170 g. Opmerking: Alle door ons aangeboden raamkrukken en olijven zijn zowel geschikt voor moderne (draaikiep) ramen als voor oudere (draairamen).
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu