Menu

Poster vlees

Poster vlees
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Goederenkennis. Vlees

De deskundige verdeling van stukken vlees is een essentieel onderdeel van het slagersvak, niet in de laatste plaats omdat de verschillende stukken deel zijn gaan uitmaken van het koksambacht - in de vorm van de passende bereiding voor elk stuk. Deze affiche helpt om op een levendige manier een basis te leggen voor carnofiele kenners. Deze kennis van de produkten zal niet alleen zeer nuttig zijn bij het lezen van recepten, maar ook in gesprekken met uw vertrouwde slager - en bij het parleypraten bij de barbecue. Het dier in zijn geheel staat centraal op elke poster. Duidelijk gerangschikt eromheen staan gedetailleerde kleurenfoto's van de afzonderlijke stukken vlees volgens de tegenwoordig gebruikelijke snijwijze, alsmede de respectieve aanduiding in het Duits en het Engels.

Productinformatie

Artikel nummer 27600

84 x 59,4 cm. Edition Port Culinaire, 2009/2012.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu