Menu

Poppenhuis vloer

Poppenhuis vloer
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Je eigen vier muren. Massale beveiliging

  Poppen zijn mensen - of liever: poppen zijn de mensen die we nodig hebben. Voor kinderen zijn ze tegelijkertijd hun eigen innerlijke leven en tegenhanger. Ze vertegenwoordigen sociale relaties, bieden veiligheid, geborgenheid en drama, ze zijn symbool, vriend en identificatiefiguur - ze zijn het "echte" leven. En omdat ze in het fantasierijke spel van uw kinderen langzamerhand ook zelfstandige wezens worden, hebben poppen - als privacy en ruimte voor zelfbeschikking - hun eigen vier muren nodig. Natuurlijk moeten die vier muren stevig en veilig zijn, ze moeten immers bestand zijn tegen verbouwing, herschikking en niet in de laatste plaats tegen het wilde kussengevecht van de bewoners. Als de gezinsplanning van de poppenfamilie het vereist, zijn uitbreidingsmogelijkheden ook een groot voordeel. De verdieping van ons poppenhuis voldoet gemakkelijk aan deze eisen. En zo solide als het gebouwd is van massief zwart elzenhout, zo ingetogen is het ontworpen. De inrichting en aankleding worden toevertrouwd aan de creatieve ideeën en verbeelding van uw kind - en zijn dus afgestemd op de behoeften van de poppenbewoners. De verdieping (flat) is zo ruim dat zowel alleenstaanden en alleenstaande ouders als de uitgebreide familie inclusief de familiehond zich er prettig kunnen voelen. Het open ontwerp zorgt voor ongehinderde toegang en vrije richting - zelfs wanneer het leven binnen deze vier muren wat rumoeriger is. En als grootouders, vrienden, ooms en tantes er ook willen intrekken, kunnen de verdiepingen worden uitgebreid tot een stabiel appartementengebouw en gecombineerd met een klassieke zolder.

  Duurzaam elzenhout. Blijvende speelvreugde

  Een kleine familie timmerwerkplaats in Chiemgau produceert grote dingen. Niet groot in de zin van enorm en enorm, maar groot in onze betekenis van het woord: houten speelgoed dat vakkundig is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is ontworpen met het oog op langdurige speelplezier. De werkplaats hecht veel belang aan een kindvriendelijk, puristisch design dat ruimte laat voor de vrije ontwikkeling van de fantasie, en een productieproces dat consequent ecologische criteria volgt - kunstmatig gekleurde pop-effecten zijn niet meer nodig.

  Het favoriete materiaal voor haar ontwerpen is zwart elzenhout. Zwarte els beleeft een renaissance, niet alleen in de speelgoedsector. Het fijn gestructureerde, elastische en belastbare hout met zijn effen oppervlak is ook populair in de model-, meubel- en instrumentenbouw. Bovendien is els een van de houtsoorten met de hoogste waterbestendigheid (er wordt gezegd dat een groot deel van de paalfunderingen van Venetië, die nog steeds bestaan, gebouwd zijn op elzenhouten palen). In het familiebedrijf wordt uitsluitend hoogwaardig zwart elzenhout verwerkt. Het zorgt ervoor dat het hout goed gedroogd en opgeslagen is (om trekspanning en spanningsscheuren te voorkomen) en daardoor heel goed gezaagd, gedraaid en glad geschuurd kan worden. Ten slotte wordt het houtoppervlak behandeld met lijnolie of bijenwas zonder schadelijke stoffen. Zo blijft de natuurlijke structuur van het hout zichtbaar en wordt de natuurlijke warmte van de kleurtoon en het gevoel aangenaam benadrukt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205025

   Elzenhout (herkomst Slovenië) geolied. Hoogte 24 cm, breedte 74 cm, diepte 30 cm. Gewicht 5 kg. Met montagehandleiding.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu