Menu

Poppenhuis Meubelset Slaapkamer

Poppenhuis Meubelset Slaapkamer
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Dus slaap ook

  Een goede nachtrust is belangrijk voor het welzijn van een kind. Kinderen weten dit en leren hun poppen (of spelen met hen de mogelijkheden uit om de bedtijd uit te stellen - je weet maar nooit). Daarom brengt deze set de centrale meubels van een zorgvuldig ingerichte slaapkamer samen. Om uw batterijen op te laden voor het avontuur van het leven, hebt u een breed, comfortabel bed nodig, liefst een nachtkastje dat de belangrijke dingen voor het bedtijdritueel dicht bij de kusser houdt, en indien mogelijk een afsluitbare kleerkast waarin kleren en co. hun rust kunnen vinden (elk ding heeft immers een eigen leven, dus elk ding heeft zijn slaap nodig). Deze poppenmeubels zijn gemaakt van lokaal elzenhout, net zo zorgvuldig en solide als meubels uit de "grote" wereld. En voor het beddengoed wordt een Westfaalse stof van zuiver katoen genaaid, die op zijn beurt wordt gevuld met zuivere scheerwol - voor een algehele rustgevende slaap.

  Als je wilt leven, heb je meubels nodig. Stabiel en stevig

  In een kleine werkplaats in Noordrijn-Westfalen maken de timmerlieden en medewerkers deze poppenhuismeubelen met dezelfde zorg als ze aan hun eigen meubels zouden besteden. Hier worden natuurlijke materialen gebruikt, lokale houtsoorten zoals elzen of beuken voor de meubels zelf en katoen en zuiver scheerwol voor het beddengoed en de overtrekken. De productie volgt het idee van een organisch ontwerp waarvan de ronde vormen voortkomen uit het materiaal. Het vakmanschap doet voorzichtig zonder metalen spijkers en schroeven: Wanneer het meubel niet uit één stuk is vervaardigd, worden de afzonderlijke delen op duurzame wijze aan elkaar gelijmd. De oppervlakken zijn zorgvuldig gefreesd, afgeschuind en fijn geschuurd en worden uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën, wassen en gekleurde glazuren. Zo blijft de natuurlijke nerf van het hout zichtbaar en de haptische warmte behouden.

  Met zulke meubels gaat het verhuizen naar het poppenhuis soepel. Want of u nu huurder of huiseigenaar bent, we kennen allemaal de echte uitdaging: uw eigen vier muren, inclusief een regenbestendig dak boven uw hoofd, zijn slechts het begin. Niemand wil op de vloer slapen, aan het geplande aanrecht staan voor kale elektrische kabels die triest uit de muur hangen, of een kattenwasje moeten doen in de badkamer boven de provisorisch opgestelde wasbak. Het kind van de pop is niet anders dan jij en je kroost. In de levendige fantasiewereld van het kind slapen poppen ook beter in een bed, koken ze lekkernijen in een uitgeruste keuken en leven ze zorgelozer in een gemeubileerde woonkamer. Als je wilt leven, heb je meubels nodig!

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206300

   Elzenhout (herkomst Duitsland), geolied en in de was gezet. Set bestaande uit: 1 tweepersoonsbed ( B 12,7 × D 17 × H 3,5 cm), 2 nachtkastjes (elk B 3,5 × D 3,3 × H 3,5 cm), 1 kleerkast (B 8 × D 4,8 × H 16 cm). Beddengoed (kussen en deken) van 100% katoen, vulling van schapenwol. Totaal gewicht 410 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu