Menu

Pocket Vulpen Sterling Zilver Lijn Guilloche

Lijn guilloche - B
Nieuw
Pocket Vulpen Sterling Zilver Lijn Guilloche
Lijn guilloche - B
  Lijn guilloche
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Schitterende verschijning. Compact formaat.

  Met zijn jas-, shirt- en broekzakvriendelijke formaat bewijst de zakvulpen ook onderweg zijn ware grootsheid. De dop kan aan de achterkant worden opgeschoven om te schrijven. De massief sterling zilveren loop heeft een fijne lijn guilloche, en een gepolijst graveerveld maakt personalisatie door graveren mogelijk. Overigens vindt u ook de tegenhanger als biro in ons assortiment en natuurlijk de volwaardige collega's. De Waldmann converter past hier niet, maar door het compacte formaat werkt de zakvulpen uitsluitend met standaard inktpatronen.

  Periode stuk. In zilveren gewaden

  (Ongecorrodeerd) zilver kan ongeveer 99% van het invallende zichtbare licht reflecteren, meer dan enig ander edelmetaal. Een van de bijzondere kenmerken van dit bijna wit glanzende metaal is zijn aangename warmte, die het zowel visueel als haptisch uitstraalt. Als materiaal voor schrijfinstrumenten heeft zilver naast alle esthetiek nog een ander voordeel: de loop ligt prettig zwaar in de hand. In de loop der tijd krijgt het materiaal ook een karakteristieke patina.

  Een sieraad met een praktische aanleg

  Het kan geen toeval zijn: Waldmann, een familiebedrijf, toont zijn affiniteit met juwelenfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door de vestiging in de Zwabische stad Birkenfeld bij Pforzheim, waar Waldmann sinds 1918 sterlingzilveren schrijfinstrumenten produceert in dit aloude centrum van juwelenfabricage en schrijfinstrumentveredeling.Aan het oppervlak tonen details zoals de guillochékorrel of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de loop de handmatige affiniteit met het decoratieve werk. Aan de binnenkant wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het zorgvuldig geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

  Let op:

  Let op: de pocket vulpen werkt alleen met standaard inktpatronen. De Waldmann converter past hier niet.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203157

   Lichaam in massief 925 zilver, met fijne lijn guilloche en glanzend gepolijst graveerveld (30 × 5 mm). De push-on dop heeft een clip van vernikkeld, gerhodineerd staal. Gepolijste roestvrijstalen penpunt met iridiumkorrel in de breedtes EF, F, M of B. Gemaakt in Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Lengte gesloten en schrijfklaar 12 cm. Gewicht 24 g. Geleverd met 6 blauwe inktpatronen en een zilveren reinigingsdoekje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu