Menu
A. & J. Stöckli

Plastic droogrek

A. & J. Stöckli
Plastic droogrek
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Over drogen

  Een goede manier om de overvloed van de oogst te bewaren is fruit, groenten en kruiden te beroven van het water dat even noodzakelijk is om te gedijen als om te vergaan. Als het door het drogen verdampt, verliezen de ontbindende organismen hun levensbasis en worden de gedroogde waren duurzaam - met verlies van vitaminen, maar gecondenseerd tot een krachtige lading mineralen en voedingsvezels. Ze kunnen buiten worden gedroogd - als de herfst voor voldoende zomerse temperaturen zorgt. U kunt ze zelfs drogen op de radiator of in de oven, als die lage temperaturen tussen 35 en 50 °C kan handhaven. De gemakkelijkste manier is echter met droogmachines, waarvan wij u er een van Zwitserse makelij aanbieden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28523

   1 stuk. Gemaakt van polypropyleen, vaatwasmachinebestendig. Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 5 cm, Ø 33 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen