Menu

Planter Bacsac - Container Square

Planter Bacsac - Container Square
109,00 €
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Grote, 140 liter inhoud BACSAC voor het planten van vaste planten of andere inhoud. Met stabiliserende dwarsbanden en binnenverdelers.

Planters BACSAC

Bevrijdt terrassen en balkons van zware potten en plantenbakken en verbetert ook de plantengroei. BACSAC is in de loop der jaren ontwikkeld en getest door een productontwerper en een landschapsarchitect en is een geweldig idee voor beplanting en teelt. De lichtgewicht containers van zogenaamd geotextiel zijn robuust en beproefd, aangezien zij scheur- en slijtvast zijn. Met hun stevig vastgenaaide draagriemen zijn ze gemakkelijk te vervoeren, samen met hun inhoud. Lucht- en waterdoorlatend als een kleipot, met een binnenvlies dat vocht opslaat en reguleert.

Productinformatie

Artikel nummer 19670

Afmetingen: B 60 x D 60 x H 40 cm
Inhoud: 140 l
Gewicht: 720 g
Materiaal: polypropyleen (geotextiel), band: polyester
Ontwerp: Godefroy de Virieu, Virgile Desurmont en Louis de Fleurieu
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu