Menu

Parkeermeter

Parkeermeter
Parkeermeter
9,90 €
7,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Alles heeft een einde. Bijna alles.

Parkeerplaatsen zijn schaars in de stadscentra - en wie er een vindt, moet er (duur) voor betalen. Zelfs kinderen merken dit wanneer hun ouders rondjes rijden op zoek naar een parkeerplaats (en de volgende keer misschien liever het openbaar vervoer nemen). Deze parkeermeter markeert niet alleen de toegestane parkeerplaats, maar geeft ook de resterende parkeertijd aan, die variabel kan worden ingesteld via een schuifregelaar. Want vergeet niet: niets is blijvend - behalve onze parkeermeter, die ontworpen is voor een lange levensduur en gemaakt is van massief esdoornhout.

En we zingen mee met de Beatles:
Lovely Rita meter maid
Nothing can come between us
When it gets dark I sleep your heart away
Standing by a parking meter
When I caught a glimpse of Rita
Filling in a ticket in her little white book .
..

Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

Rood licht? De auto moet daar stoppen! Links afslaan? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en overstekende voetgangers worden aangeleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto tussendoor ook van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, hij heeft zijn eigen badkamer en rijdt door de car wash. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - tot hij weer met een onverschrokken chauffeursgreep wordt vastgegrepen en opnieuw over de weg suist.

Hoogwaardig vakmanschap. Geschikt voor generaties

Kinderen staan minder bekend om hun al te attente rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten toch wel wat veerkracht kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelsets, die aan de rand van de Schwäbische Alb gevestigd is. Er wordt alleen hoogwaardig hout gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd, en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurige afwerking, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Productinformatie

Artikel nummer 205314

Esdoornhout (oorsprong Duitsland), kleur gebeitst of bedrukt, blank gelakt. Hoogte 8,5 cm, voet 3 × 3 cm. Gewicht 14 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu