Menu

Papierschaar carbon staal 10''

Papierschaar carbon staal 10''
€ 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Papierscharen hebben - afhankelijk van hun doel - extreem lange snijkanten voor bijzonder lange, rechte sneden. Ook dit exemplaar is met de ogen geslepen, d.w.z. dat de ogen bijzonder fijn geslepen zijn, zodat het ook bij voortdurend gebruik - waarbij de voor het snijden vereiste druk met duim en wijsvinger wordt uitgeoefend - prettig in de hand ligt.

Productinformatie

Artikel nummer 79480

Hoogglanzend vernikkeld koolstofstaal. geribbelde (fijngeslepen) schaarogen. L 10 inch (25,4 cm). Snijlengte 14 cm. Gewicht 160 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu