Menu
Finidore Manufaktur

Oorreiniger voor honden

Finidore Manufaktur
Oorreiniger voor honden
  € 17,90Basisprijs: € 179,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Zachte reiniging voor schone oren

  Natuurlijke ingrediënten zoals melkzuur, rozemarijn, lavendel, zink en microzilver en milde plantaardige tensioactieve stoffen reinigen de oren op milde wijze, verzorgen de huid en hebben een verzachtende werking. Door zijn pH-waarde zorgt de oorreiniger van "Lila loves it" voor een vrij zuur milieu dat ongunstig is voor mijten, schimmels en bacteriën. Hardnekkig oorsmeer en vuil kunnen voorzichtig worden opgelost en onaangename geuren worden verminderd, hinderlijk schudden met het oor en krabben worden verminderd.

  U kunt de oorreiniger bij uw hond gebruiken als preventieve, maar ook als ondersteunende maatregel. Breng in dat geval één of twee keer per dag een beetje reiniger aan in de gehoorgang van uw hond, waarbij u de basis van het oor van buitenaf zachtjes masseert. Uw hond zal het losgekomen vuil zelf uitschudden. Maak dan het oor schoon met een doekje of een watje.

  Lila loves it. Wij ook.

  De impuls voor de verzorgingsproducten van "Lila loves it" kwam van een Ridgeback teef, die haar - logisch - ook de naam gaf. Oorspronkelijk zocht haar baasje gewoon een alternatief voor de zalfjes en crèmes die de dierenarts vaak voorschrijft voor ontstoken oren en begon ze zelf te maken. Het werd al snel duidelijk dat wat haar hond hielp ook beschikbaar moest zijn voor andere honden- en katteneigenaren. Dus richtte de vrouw uit München "Lila loves it" op en ontwikkelde samen met een dierenarts verdere verzorgingsproducten op basis van natuurlijke, plantaardige en duurzaam verkregen ingrediënten. Ondertussen gaat het onderzoek en de productie door in het eigen laboratorium in München, en - niet bepaald standaard voor dierverzorgingsproducten - in overeenstemming met de verordening inzake cosmetische producten. Dit blijkt onder meer uit de zogenaamde INCI-lijst op de verpakking, waarin alle ingrediënten volledig worden vermeld. Waar mogelijk zijn deze afkomstig van duurzame, biologische teelt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 24859

   Voor een zachte reiniging en verzorging van de oren. Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerd natuurlijk product.
   100 ml glazen fles met trechter
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen