Menu

Onkruid- en afvaltangen ÂAluminium

Onkruid- en afvaltangen ÂAluminium
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Rugvriendelijk hulpmiddel

  Rugvriendelijk gereedschap: Grijpers zoals deze worden regelmatig gebruikt door gemeentelijke reinigingsdiensten om afval op te rapen. Ons model is gemaakt van aluminium, waardoor het licht en toch sterk is. Thuis vergemakkelijkt de grijper vooral het schoonmaken van het terrein, maar met zijn verbrede grijper is hij ook geschikt voor het wieden van (ondiepgeworteld) onkruid. Het kan ook menig ding uit de tuinvijver redden dat onbedoeld in het water terecht is gekomen en vergemakkelijkt - ook binnenshuis - al het werk boven het hoofd, onder kasten en achter planken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 90639

   Aluminium buis (Ø 1,5 cm). Grijper staal, handvat geplastificeerd. Gemaakt in Duitsland. Opening breedte 6 cm. Totale lengte 98 cm. Gewicht 260 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu