Menu

Onderdeken Virgin Wool

180 × 200 cm
Onderdeken Virgin Wool
180 × 200 cm
  180 × 200 cm
  € 259,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Twee kanten. Voor zomer en winter

  De onderdeken van scheerwol is gevuld met een vlies van 100% scheerwol (vulgewicht 800 g/m²; uit gecontroleerde biologische veeteelt), dat zuiver mechanisch is verwerkt; chemische behandelingen, bijvoorbeeld tegen motten, zijn volledig achterwege gelaten. De omkeerbare onderlaag heeft een verwarmende "winterkant" van katoenjersey (gecertificeerd biologisch) en een verkoelende "zomerkant" van katoensatijn (gecertificeerd biologisch). Satijn is een zeer fijne, gladde stof die als aangenaam verkoelend wordt ervaren. Zuiver scheerwol is niet alleen zeer verwarmend in de winter, maar ook zeer aangenaam in de zomer, omdat het veel vocht in de vorm van waterdamp in de vezels kan opnemen zonder vochtig aan te voelen, en dit vocht ook weer vrij snel aan de buitenkant afgeeft. Dit zorgt voor een droog bedklimaat. Elastische banden in de hoeken zorgen voor een goede grip op de matras. Van Waldburg in de Allgäu.

  Ter lof van het onderbed

  Een apparaat dat in onbruik is geraakt, maar uiterst nuttig is: de onderdeken. Het zorgt altijd voor een goede temperatuur- en vochtbalans en dus voor een aangenaam slaapklimaat. Bij lage temperaturen houdt het het bed behaaglijk warm; tijdens warme zomernachten voert het overtollig vocht en warmte af. Onze onderdekens van scheerwol hebben een uitstekende klimaatbeheersing, zijn luchtdoorlatend, bacteriewerend, zelfreinigend en zeer duurzaam; last but not least, ze beschermen de matras.

  Let op:

  Andere afmetingen zijn als maatwerk verkrijgbaar bij ons klantencentrum.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60627

   Vulling 100% scheerwol, herkomst Europa, vulgewicht 800 g/m². Overtrek van 100% katoen, herkomst India. Elastische banden in de hoeken zorgen voor een goede grip op de matras. Gemaakt in Duitsland.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen