Menu

Notulenboek Linnen

A5 - Donkerrood
Notulenboek Linnen
A5 - Donkerrood
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Verzekerde informatie. In proces en resultaat.

  Ondernemend denken vereist, zoals alle geestelijk werk, niet alleen overzicht, planning en communicatie, maar ook functionele hulpmiddelen die de vluchtigheid van het denken en de sterfelijkheid van losse notities pareren met de duurzaamheid van hun verwerking - een prestatie die dit minutenboek levert. De binnenkant van het linnen boek, genaaid in de stijl van klassieke zakenboeken, biedt pagina na pagina een kopregelveld: voor het invoeren van de datum, de gelegenheid van het gesprek, de deelnemers en eventueel een doorlopende nummering, alsmede een omkaderd hoofdveld met geblokte regels, waarin de eigenlijke aantekeningen van het gesprek moeten worden opgenomen. Om de informatie te kunnen uitwisselen of elders op te slaan, zijn de bladzijden geperforeerd - in dit geval in de vorm van een sterke scheurlijn die het mogelijk maakt de afzonderlijke bladzijden netjes te scheiden voor het doorgeven of archiveren van de transcripties en notities.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69562

   De Heilbronnse fabrikant is zeer bedreven in zakenboeken, want hij produceert zijn hoogwaardige versies al sinds 1877. crèmekleurig, garengestikt 80 grams natuurpapier met zichtbare afscheurperforatie. Ruling: omkaderde paginatitel met twee regels en kolommen, omkaderd geruit notitieveld. Binding karton en linnen met blinddruk (historisch fabriekslogo). Met hoofdband, elastische sluiting en twee verschillende kleuren tekenbandjes (in zwart en lichtgrijs).
   A5 formaat. 21,5 × 15,2 cm. 320 pagina's.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu