Menu
Bindewerk

Notitieboekje met metalen rand A4

Geregeld - Grijs
Bindewerk
Notitieboekje met metalen rand A4
Geregeld - Grijs
  € 39,90
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Blanco of gevoerd: Notebooks voor de zwaarste eisen.

  Notebooks die onderweg - in een rugzak of zelfs in een expeditiekist - alle incidenten moeten kunnen weerstaan, moeten goed verstevigd zijn. Deze notebooks zijn gemaakt van 2 mm dik Texon met afgeronde hoeken en vernikkelde metalen randen aan drie zijden om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan. En om ervoor te zorgen dat het lichte buff-papier van 90 g van het garengebonden boekblok niet wordt beschadigd, voorkomt een rubberen band dat het boek onbedoeld wordt geopend. Wij bieden deze schriften nu aan in nieuwe kleuren (de "ATOMA-kleuren") en in een nieuw formaat.

  Materiaal aantekeningen. Texon.

  Texon wordt gebruikt als leervervanger, maar ook als bekledingsmateriaal of kartonvervanger. Het materiaal, dat bestaat uit gelatexeerde cellulosevezels en lijkt op papier, is ten eerste waterdicht en dus minder gevoelig voor vocht, ten tweede veel beter bestand tegen mechanische belasting, en ten derde "delamineert" het niet, d.w.z. in tegenstelling tot karton met open randen lost het na langdurig gebruik niet op in afzonderlijke lagen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43942

   30 × 21 cm. 192 pagina's.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen