Menu

Notitieboek Not White

Red
Notitieboek Not White Red
Notitieboek Not White
Red
34,90 €
27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Bang voor de witte pagina? De notitieboekjes NOT WHITE zijn voorzien van 176 pagina's papier van hoge kwaliteit, elk in de kleur van de omslag. De witte gelpen is inbegrepen, net als de elastische band die de smartphone, de notitie en de pen op de hoes houdt. Petite formaat met 176 pagina's inhoud, ongenummerd.

Notitieboekjes en kalenders van NUUNA

Voor ideeën van wisselende kwaliteit, spontane indrukken, gedachten, stemmingen, vluchtige notities of schetsen. Zo groeien goede notitieboekjes in de loop der tijd uit tot individuele getuigen van de tijd, nuttige en dierbare metgezellen, en worden ze zelfs met elke vluchtige notitie, maar ook met elke koffievlek steeds waardevoller en persoonlijker. Notitieboekjes van NUUNA worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en bindwijze. De binnenzijde is gemaakt van Zweeds fijn papier, gewoonlijk bedrukt met een subtiel stippenpatroon dat even geschikt is om op te schrijven als om op te tekenen. Het is net subtiel genoeg om als leidraad te dienen zonder het schrijven of tekenen te beïnvloeden. In sommige boeken van NUUNA wijkt het ontwerp van de binnenpagina's af, hetgeen wij apart beschrijven. Zij zijn gebonden volgens de bindwijze met de hoogste kwaliteit, de garenbinding, die de boeken een perfecte "plof" geeft. Gebonden in speciale en fantasierijke materialen, zoals verschillende gerecycleerde ledersoorten. Hun deksels zijn robuust en slijtvast en beschermen de inhoud duurzaam en betrouwbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 204421

Afmetingen: B 16,5 × D 1,6 × H 22 cm
Gewicht: 420 g
Materiaal: Inhoud: Papier Munken 120 g/m²; Omslag: Leer, gerecycled; Elastische band
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu