Menu
nuuna

Notitieboek Not White

Red
nuuna
Notitieboek Not White
Red
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Op zoek naar een hulpmiddel om uw schrijfgewoonten uit te dagen? Waarom probeer je niet te schrijven met een witte pen op gekleurd papier! Wat hetzelfde blijft: topkwaliteit. En de extra's: anti-handtas met bijpassende gelpen. De elastische band is een sluiting en pen- en smartphonehouder in één. De perfecte set om dingen te veranderen.

  Notitieboekjes en kalenders van NUUNA

  Voor ideeën van uiteenlopende kwaliteit, spontane indrukken, gedachten, stemmingen, vluchtige notities of schetsen. Zo groeien goede notitieboeken in de loop der tijd uit tot individuele getuigenissen van de tijd, nuttige en dierbare metgezellen en worden ze steeds waardevoller en persoonlijker, zelfs met elke vluchtige notitie, maar ook met elke koffievlek. Notitieboeken van NUUNA worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en binding. De binnenkant is gemaakt van Zweeds fijn papier, meestal bedrukt met een subtiel stippenpatroon dat zowel geschikt is om op te schrijven als om op te tekenen. Het is net subtiel genoeg om richting te geven zonder het schrijven of tekenen te beïnvloeden. In sommige van NUUNA's boeken wijkt het ontwerp van de binnenpagina's af, wat we apart beschrijven. Ze zijn gebonden met de meest hoogwaardige bindmethode, draadsteek, waardoor de boeken perfect "open" aanvoelen. Gebonden in bijzondere en fantasierijke materialen, zoals diverse gerecyclede leersoorten. Hun hoezen zijn robuust en slijtvast en beschermen de inhoud duurzaam en betrouwbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204421

   Dimensions: B 16,5 × D 1,6 × H 22 cm
   Weight: 400 g
   Material: Inhoud: papier Munken 120 g/m²; omslag: leer, gerecycled; elastiek
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen