Menu

Nieuw-Zeelands tuingereedschap

Nieuw-Zeelands tuingereedschap
€ 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een voor (bijna) alles.

Dit kleine gereedschap een "manusje-van-alles" noemen lijkt misschien overdreven - maar in overeenstemming met zijn Commonwealth-oorsprong is het nog meer een understatement. Het ontwerp voor dit lichte, handige gereedschap, gebogen uit één stuk staaldraad, is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, waar het al meer dan 25 jaar wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende tuinklussen. In principe is het ontwikkeld voor onkruidverdelging, vooral omdat met de enkele smalle tand direct tot aan de planten kan worden gewerkt zonder de wortels te beschadigen. Maar het is net zo goed geschikt voor de verzorging van potplanten (bijvoorbeeld voor het losmaken van het substraat of het verwijderen van mosgroei), voor het schoonmaken van voegen, voor het schoonmaken van schalen en de binnenkant van potten of voor het inwerken van meststoffen (vooral voor potplanten); het kan worden gebruikt voor het verspenen, voor het verwijderen van grondresten van pas geoogste wortelgroenten terwijl ze nog in de tuin staan en, en, en .... En omdat hij zo klein en licht is, kunt u er niet alleen mee werken zonder vermoeid te raken, maar kunt u hem ook in uw zak meenemen, altijd bij de hand.

Productinformatie

Artikel nummer 68617

Gegalvaniseerd staaldraad, Ø 4 mm. Handvat met plastic bekleed.
Tandlengte 4,5 cm, totale lengte 20,5 cm. Gewicht 45 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu