Menu

Nesthulp Groot Bijenblok

Lichtgrijs
Nesthulp Groot Bijenblok
Lichtgrijs
  Lichtgrijs
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  De grotere nesthulp voor solitaire bijen uit de BEE BLOCK serie. Individueel, gestapeld of in combinatie met de andere maten, een gemakkelijke manier om iets te doen aan de afnemende bijenpopulatie. Een milieubewuste verrijking voor elke tuin.

  Habitat voor wilde bijen - BEE BLOCK

  Onopvallend en op het eerste gezicht niet erg productief in vergelijking met honingbijen, zijn wilde bijen welkome nuttige insecten. Deze fraai gevormde bouwstenen van fijn beton in verschillende afmetingen bieden wilde bijen nestgelegenheid en bescherming. Ze kunnen stevig worden ingemetseld of losjes worden geplaatst, gestapeld of afzonderlijk worden geplaatst.

  Let op:

  De nesthulpjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Aangezien bij dit proces het mengsel van de afzonderlijke bestanddelen niet altijd hetzelfde is, kunnen er kleine kleurverschillen tussen de afzonderlijke producten optreden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12098

   Afmetingen:B 10,5 × D 10,5 × H 10,5 cm
   Gewicht: 2,8 kg
   Materiaal: Beton
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen