Menu

Nesthulp Bijensteen®

Lichtgrijs
Nesthulp Bijensteen®
Lichtgrijs
  Lichtgrijs
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De nesthulp voor solitaire bijen uit de BEE BLOCK-serie in het gebruikelijke formaat van een baksteen. Gemakkelijk in te voegen in een muurverbinding, maar ook afzonderlijk, gestapeld of in combinatie met de andere maten een eenvoudige manier om iets te doen tegen de afnemende bijenpopulatie. Een milieubewuste toevoeging aan elke tuin.

  Habitat voor wilde bijen - BEE BLOCK

  Onopvallend en op het eerste gezicht niet erg productief in vergelijking met honingbijen, zijn wilde bijen welkome nuttige insecten. Deze fraai gevormde bouwstenen van fijn beton in verschillende afmetingen bieden wilde bijen nestgelegenheid en bescherming. Ze kunnen stevig worden ingemetseld of losjes worden geplaatst, gestapeld of afzonderlijk worden geplaatst.

  Let op:

  De nesthulpjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Aangezien bij dit proces het mengsel van de afzonderlijke bestanddelen niet altijd hetzelfde is, kunnen er kleine kleurverschillen tussen de afzonderlijke producten optreden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12097

   Afmetingen:B 21,5 × D 10,5 × H 6,5 cm
   Gewicht: 2,9 kg
   Materiaal: Beton
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen