Menu

Navulling speciale scheerzeep

(6 × 25 g)
6 × 25 g
Navulling speciale scheerzeep
(6 × 25 g)
6 × 25 g
6 × 25 g
€ 19,90Basisprijs: € 132,67/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor het vullen van de Mühle scheerkruik van porselein.

Dicht bij de oorsprong. Dr. Dittmar's speciale scheerzeep.

Deze plantaardige, sterk alkalische scheerzeep wordt bereid op basis van dezelfde ingrediënten als in het originele, overgeleverde recept van Rainer D. Dittmar. De basis is een eersteklas scheerzeep en dankt zijn subtiele geur aan een aandeel van minder dan 1% van de echte lavendelolie die Dittmar voor ogen had. De staven worden onder hoge druk in mallen geperst, waardoor de scheerzeep zeer productief wordt. Tenslotte is de zeep refattend, huidverzorgend en wordt hij zelfs door de gevoelige huid goed verdragen.
Wij bieden de navulverpakking aan in 2 maten: De 70 g staven passen in de aluminium pot. De stukken van 25 g zijn bestemd voor het vullen van de Mühle scheerkruik van porselein.

Productinformatie

Artikel nummer 41832
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu