Menu

Natuurlijke Deodorant Soeder

Nieuw
Natuurlijke Deodorant Soeder
  € 31,00Basisprijs: € 310,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Deodorant gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, dus vrij van aluminium, zilver en zink. Geparfumeerd met essentiële oliën uit planten, natuurlijk geconserveerd. In glazen fles met sproeikop. Gemaakt in Zwitserland.

  Natuurlijke verzorging en basics voor het dagelijks leven

  We wassen onze handen ongeveer vijf keer per dag - zelfs vaker in tijden van speciale hygiënische maatregelen. Zeep moet daarom gemaakt worden van de beste ingrediënten. SOEDER-producten worden zonder chemische additieven geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit in Schwerzenbach, Zwitserland. In de producten zijn honing en tarweproteïnen verwerkt om de huid te beschermen, essentiële oliën zorgen voor de geur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205194

   Inhoud: 100 ml
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu