Menu

Multitool 2.0 voor Orbitkey sleutelverzamelaar

Nieuw
Multitool 2.0 voor Orbitkey sleutelverzamelaar
  € 12,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klein universeel gereedschap met een slank profiel dat aan de ORBITKEY kan worden toegevoegd. Negen gereedschappen in één: kniptang, flesopener, hefboomgereedschap, sleuf- en kruiskopschroevendraaier, briefopener, liniaal met metrische en Engelse aanduidingen en een grove vijl.

  ORBITKEY

  ORBITKEY is de praktische, mooi vormgegeven oplossing voor de sleutelhanger. De benadering van design en functie spelen elkaar in de kaart met dit praktische gereedschap. Een accessoire als uit één mal. Behulpzaam en mooi. Twee vrienden bedachten dit nieuwe type sleutelhouder en brachten het dapper op de markt. Het succes is geen toeval: één draai aan de pols en ORBITKEY spreekt voor zich. Nuttige helpers kunnen gemakkelijk worden gekocht en geïntegreerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207072

   Afmetingen: B 6,3 × D 1,8 × H 0,2 cm
   Gewicht: 12 g
   Materiaal: staal, poedercoating
   Ontwerp: Rex Kuo en Charles Ng
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu