Menu

Mühle Scheerschuim

Mühle Scheerschuim
€ 14,90Basisprijs: € 198,67/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vergeleken met de zeep heeft de scheercrème een wat dichtere, romige consistentie, maar is toch licht en soepel, zodat het mes moeiteloos over de huid glijdt. De arganolie, de crèmige was en de vochtinbrengende glycerine in de crème voeden de huid tijdens het scheren. De scheercrème kan rechtstreeks op de te scheren zone worden aangebracht, met een vochtige kwast worden ingezeept en ingemasseerd.

Goed gezeept is half geschoren

Bij het scheren met een recht scheermes is het raadzaam het gezicht eerst te reinigen met warm water en een milde gezichtsreinigingsgel. Hierdoor blijven de haren nadien beter overeind staan wanneer scheerschuim of zeep wordt aangebracht. Of u zeep of crème gebruikt voor het schuimen is een kwestie van smaak. Vergeleken met zeep heeft scheercrème een iets dichtere, romige consistentie, maar is toch licht en glad, zodat het mesje moeiteloos over de huid glijdt. De scheercrème wordt met een vochtige kwast opgesmeerd en ingemasseerd, bij voorkeur met ronddraaiende bewegingen, waardoor ook de baardharen recht komen te staan, zodat het mes er beter grip op heeft. De scheercrème kan ook rechtstreeks op de te scheren zone worden aangebracht en met een vochtige kwast worden ingezeept. Hoe langer het schuim inwerkt, hoe zachter en gemakkelijker het is om het haar te scheren.
In deze scheercrème van Mühle voeden arganolie, crèmige was en vochtinbrengende glycerine de huid tijdens het scheren.

Een kwestie van zorg

De perfecte scheerbeurt begint al voordat je het scheermes aanraakt: met een gezichtsverzorgingsroutine die even grondig als zacht is. Voorbereidend wassen met een milde gel en "nazorg" met scheerbalsem of gezichtscrème flankeren de eigenlijke scheerbeurt. De Organic verzorgingsserie van Mühle is gebaseerd op zuiver plantaardige ingrediënten en voldoet aan de criteria van biologische en natuurlijke cosmetica. Alle verzorgingsproducten bevatten waardevolle arganolie, die met haar hoge gehalte aan vitamine E en essentiële vetzuren de huid beschermt en haar van voedingsstoffen voorziet. Mühle betrekt de arganolie in eerlijke handel van een Marokkaanse vrouwencoöperatie, die de olie door traditionele handmatige persing extraheert. Door het te combineren met andere plantenextracten en -ingrediënten wordt de huid voorzien van voldoende vocht en lipiden en blijft ze elastisch en soepel. De artikelen van de Mühle Biologische verzorgingsserie zijn BDIH-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de eisen voor biologische en natuurlijke cosmetica.

Scheergerei en gezichtsverzorging van Mühle

Het bedrijf, dat ook vandaag nog in familiehanden is, heeft de traditionele kennis van het vakmanschap bewaard en daarop voortgebouwd om nieuwe materialen, fabricagemethoden en hedendaags design te ontwikkelen. De kern van het bedrijf is nog steeds de productie van scheerkwasten, maar Mühle heeft ook producten voor nat scheren en gezichtsverzorging aan zijn assortiment toegevoegd.

Productinformatie

Artikel nummer 16740

Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gemaakt in Duitsland.
75 ml plastic buis
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu