Menu

Molinard Homme III

Molinard Homme III
74,90 €Basisprijs: 624,17 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Provençaalse mannengeur

Dit parfum van het traditionele huis Molinard, opgericht in Grasse in 1849, verrijkte het klassieke Fougère-geurconcept (lavendel, eikenmos en coumarine) uit 1882 met de Provençaalse aroma's rozemarijn, dragon en limoen. Ze vormen een verfrissende topnoot boven de fougère-hartnoot. De basis van de geur bevat houtachtige, warme cedernoten, evenals aardse patchoeli en vetiver. Met de geur van het Aziatische zoete gras had Molinard al in de jaren 1920 het geurenpalet verrijkt (niet alleen de groene fougèregeuren).

Molinard uit Grasse: bakermat van de Franse parfumeurskunst

Sinds de 17e eeuw is Grasse gespecialiseerd in de distillatie, extractie en enfleurage van geurige bloemen uit de regionale teelt. Roos, tuberoos, jasmijn, viooltje, oranjebloesem, mimosa, lavendel en vele andere aromatische planten zijn sindsdien door de plaatselijke parfumeurs gecombineerd om geuren te creëren. Hier werd in 1849 het traditionele huis Molinard opgericht, waar parfums van tijdloze elegantie op traditionele wijze met de hand worden gecreëerd, nu al in de vijfde generatie.

Productinformatie

Artikel nummer 202988

120 ml glazen flesje met verstuiver
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu