Menu
Niewsbrief

Fabrikant portret

Meubelen van plaatstaal in kleur. Van Müller in Augsburg

Plaatstalen meubelen van MüllerPlaatstalen meubelen van Müller

Ja, ze zijn verkrijgbaar in bijna elke gewenste kleur en variant, onze plaatstalen meubelen van Müller. De bureaus, vitrinekasten en halve kasten worden op bestelling gemaakt in Augsburg, waar men zich sinds 1996 toelegt op de productie van stalen meubelen - en daarbij laat men zich uitdrukkelijk inspireren door "klassieke" modellen uit de tijd dat de Nieuwe Zakelijkheid ook in dokterspraktijken zijn intrede deed.

Het vakmanschap dat voor de plaatstalen meubelen nodig is, is enorm: 1-3 mm dik plaatstaal wordt stuk voor stuk met de hand gesneden, geperst, gekantrecht, geponst en in elkaar gelast; lasnaden en oneffenheden worden met de hand verwijderd. Voor de hoogglanzende oppervlakken worden hoogwaardige acryllakken uit de auto-industrie gebruikt.

Fabricage volgens verzoekFabricage volgens verzoek

Ambachtelijk werk naar wens: individuele productie

Gewenste kleur roodGewenste kleur rood

Onze afdeling speciale bestellingen telefoon: +49-2309-93 90 57 geeft u graag advies en helpt u bij het samenstellen van het meubilair dat aan uw wensen voldoet. Niet alleen de kleuren van alle gelakte oppervlakken en de linoleumbekleding kunnen worden gekozen, maar ook de inrichtingsvarianten.

Dit geldt bijvoorbeeld voor de uitrusting van de bureaublokken (met laden, hangmappen, legborden of deuren), vitrines (met glazen of metalen deuren, binnenverlichting en legborden) en halve kasten (met laden, legborden en deuren). Ook de afmetingen van de meubelen kunnen, indien nodig, aan uw wensen worden aangepast.

Het is duidelijk dat ondanks hun oorsprong in dokterspraktijken en ziekenhuizen, er niets klinisch is aan Müller's kantoormeubilair. In plaats daarvan bekoort hun sobere verschijning - en juist omdat ze zo sober zijn vormgegeven, passen ze in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen als een aantrekkelijk, zelfs prestigieus werkcentrum. Tegelijkertijd zijn het functionele meubels die u verder aan uw behoeften kunt aanpassen: De kleur en het beslag van de sokkels zijn variabel, evenals de kleur en de afmetingen van het schrijfblad - en niet noodzakelijk tegen extra kosten.

Kleur voorbeelden

Kleur voorbeeld reseda groenKleur voorbeeld reseda groen
Kleur voorbeeld grijsKleur voorbeeld grijs
Kleur voorbeeld GünbeigeKleur voorbeeld Günbeige
Kleur voorbeeld groenKleur voorbeeld groen
Kleur voorbeeld geelKleur voorbeeld geel
Kleur voorbeeld roodKleur voorbeeld rood
Kleur voorbeeld geelKleur voorbeeld geel
Kleur voorbeeld lichtblauwKleur voorbeeld lichtblauw
Kleur voorbeeld lichtgroenKleur voorbeeld lichtgroen
Menu