Menu

Metalen rand notitieboek B6

Geregeld - Grijs
Metalen rand notitieboek B6 Geregeld Grijs
Metalen rand notitieboek B6
Geregeld - Grijs
Geregeld
27,90 €
19,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Blanco of gevoerd: Notebooks voor de zwaarste eisen

Notitieboekjes die onderweg - in een rugzak of zelfs in een expeditiekist - alle incidenten moeten kunnen doorstaan, moeten goed worden verstevigd. Deze notebooks zijn gemaakt van 2 mm dik Texon met afgeronde hoeken en aan drie zijden vernikkelde metalen randen om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan. En om ervoor te zorgen dat het lichtgekleurde 90 g papier van het garengebonden boekblok niet wordt beschadigd, voorkomt een rubberen band dat het onbedoeld wordt geopend. Wij bieden deze notitieboekjes nu aan in nieuwe kleuren (de "ATOMA kleuren") en in een nieuw formaat.

Materiaal notities. Texon

Texon wordt gebruikt als ledervervanger, maar ook als bekledingsmateriaal of kartonvervanger. Het materiaal, dat bestaat uit gelatexeerde cellulosevezels en vergelijkbaar is met papier, is in de eerste plaats waterbestendig en dus minder gevoelig voor vocht, in de tweede plaats veel beter bestand tegen mechanische belasting en in de derde plaats "delamineert" het niet, d.w.z. dat het, in tegenstelling tot karton met open randen, na langdurig gebruik niet in afzonderlijke lagen oplost.

Productinformatie

Artikel nummer 43940

De bekleding van 2 mm dik Texon, afgerond aan de hoeken, wordt verstevigd door driezijdige, vernikkelde metalen randen. Rubber band sluiting. Licht buff 90 g papier, garen gebonden.
17,5 × 12,5 cm. 288 pp.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu